A hírek szerint az angol trónörökös, Charles herceg saját férfi ruházati kollekciót dob piacra. Nyilvánvalóan Charles herceg modelljeit ezzel a szlogennel fogják reklámozni: “munkaruhák olyan férfiaknak, akik még sosem dolgoztak.”

Ha Michael Jacksont bűnösnek találják, valószínűleg abba a börtönbe kerül, ahova Charles Manson. Amikor Charles Manson ezt meghallotta, azt mondta: ‘Remélem nem, az a fickó tiszta őrült’.

Britney Spears menedzsere a sajtónak tagadta, hogy Britney Szilveszer éjszakáján elájult. Elmondása szerint a sztár kimerült volt, és elaludt a visszaszámláláskor. Amikor megkérdezték Britney-től, hogy mitől volt fáradt, így válaszolt: “Számolni olyan nehéz!”

Egy felmérés szerint a sok szójababot és szójaszószt tartalmazó étrend a férfiaknál meddőséget okozhat. Mostmár értem, miért vannak olyan kevesen a kínaiak!

Kubában Fidel Castro a beszéde közben a padlóra zuhant. A padlót azonnal őrizetbe vették, kihallgatták és lelőtték.

Egy interjúban Uma Thurman azt nyilatkozta, hogy ha fogyni akar, akkor az ételt meztelenül fogyasztja el. Ezt én is kipróbáltam egyszer, de kidobtak Denny étterméből.

A Holdraszállás 30-ik évfordulója alkalmából Bush elnök találkozott Neil Armstronggal. Egyetlen fura pillanata volt csak a találkozónak, amikor Bush elnök azt mondta: “Úgy hallottam, jól szerepelt a Tour de France-on”.

Az egyik éjjel Ozzy Osbourne és a felesége, Sharon baráti körben ünnepelték házassági évfordulójukat. Az ünnepségen a Village People játszott. Az együttes énekese azt nyilatkozta, remek dolog volt, hogy egy bulin végre ők voltak a legnormálisabbak.

Reklámok