Új vetélkedő

Hamarosan az Internetezök körül elsőként olvashattok a Tv2 erősen titkolt, új vetélkedő müsoráról. Viszont elöszőr is arról, hogy hogy kerültem annak közelében, ahova még a legnagyobb hírügynökségek se nagyon.

A mobil

Az egész Koprivnicában kezdödött, az ottani téren hívtak fel, hogy lenne e kedvem egy új mobil.jpgvetélkedőhöz. Mivel akkor hirtelen nem tudtam mondani, hogy mikor érek rá, ezért másnap hívtak fel, amelyik hívást viszont elhalasztottam, ugyanis éppen a vonatra futottam. Mikor észrevettem visszahívtam a számot, tv2 központi száma volt, ezért nem oda ment a hívás, ahonnan jött. Érdekesség hogy a központi szám 20-as 🙂 Mindenesetre elértem a szervezőket és megbeszéltem velük péntek délután 4 órát.

A bejutás 

Köszönhetően szüleimnek, sikerült kicsit előbb odaérnem, ami nem is gond mert eddigi tapasztalatiam szerint, elég rugalmasak ilyenben. Interneten próbáltam utánajárni a dolognak még reggel, hogy vajh mi lehet ez, de csak annyit sikerült megtudnom, hogy jelenleg a világ egyik legizgalmasabb vetélkedője. Eléggé idegesített volna ha valami nagyon jót hagyok ki, ezért csak elmentem. Délelött 11kor! A bejáratnál kezembe nyomtak 3 lapot, ebből 2 a játékszabály volt, 1 pedig általános adatok, név, email cím, telefon, értesítési cím, család, hobby stb.

Majd szólitóttak mint Bukkon Tamás, nem kötözködtem hogy Bókkon vagyok, csak látják majd a lapon, odaküldtek a 3as asztalhoz, számok nem voltak az asztaloknál, viszont a 3asnál ültek is ahogy számoltam, mindenesetre leültettek az első szabad asztalhoz, ahol egy kis elbeszélgetés után, kaptam egy komoly 6 kérdéses lapot, amire válaszolni kellett.

Kb olyan szintű kérdésekre hogy milyen sportágban bajnok Kovács Katalin, meg hogy milyen növény a starking, gold stb. Szóval annyira nem volt nehéz. 6ból 6 sikerült is. Ekkor mondta hogy a 100ban benne vagyok. Álljunk meg egy pillanatra, milyen 100ról beszélek? Ehhez sajnos nem húzhatom tovább a játék lényegének lényegét.

Vetélkedőről

Az új vetélkedő arról fog szólni hogy egy embernek le kell győznie 100at. Hiszen az milyen jó. 🙂 Külföldön már nagy sikerrel megy ez a müsor és mivel a média lusta saját ötletekre ezért, ezt vette át. Folyamatosan, ú1versus100.JPGgymond műveltségi kérdések hangzanak el, amire az egy játékos és a 100 játékos is válaszol. Aki rosszul válaszol az kiesik, ahány rossz válasz jön annyiszor 100ezer forintot nyer a játékos, aki ha rosszul válaszol szintén kiesik és elveszít minden. Lehet segítséget kérni, amiből az egyik rossz másik jó válasz lesz és efféle csavarokkal spékelik meg a müsort. A fődíj 50 milla. A 100 játékos közül is a jó választ adok a rossz választ adok alapján kapják a nyereményeket. Úgy gondolom ez egy olyan müsor amit rettentő izgalmasra és rettentő unalmasra is meg lehet csinálni. Na de vissza a válogatáshoz.

Rosta 

Ezek után várnunk kellett. Közben körülnéztem, milyen ellenfelekre számíthatok, volt valaki akiből egyből kinéztem, hogy ebből még lehet valami, mert igen intelligens fizimiskája volt, úgy vélem. Egyszercsak beront egy nő felolvas 6 nevet, hogy menjünk vele. Mindenki feláll elindul az első ember az ajtóban megtorpan, nem tudja mit kell csinálni, ez megtorpantja a többieket is. Komolyan mint a kisiskolába és ezek akarnak itt játszani 😀 Aztán valahogy még is megindultunk. Egy másik teremben egy asztalt körül ültünk és mily véletlen, pont nekem kellett kezdeni a bemutatkozást. Különben két ifjú hölggyel beszélgetünk, akik a müsor készítőinek vallották magukat. Körbe mentünk , hogy micsoda népség volt ott az se semmi.

Engem ismertek, nem mondok magamról véleményt 🙂 Melletem ült egy idősebb nő, aki pénzügyi tanácsadó volt és az volt a véleménye hogy ez nagyon jó munka, mert rengeteg embernek segíthet és ez milyen jó érzés, mellette ült egy fiatalnak kinéző nő, aki nem is lehetett olyan fiatal hiszen 12-16 éves gyerekei voltak. Ő volt a romantikus típus. Mellette ült az aki benevezte a játékba, tipikus nagyszájú , sokat beszélő jófej vagyok ismerkedjetek meg velem, de megmondom hogy milyen sorba típusú nő. Aki ha holnaptól bármit csinálhatna szervezkedne. Utána jött egy térkép rajzoló tájfutó, na ő volt az aki az elején feltűnt hogy neki van esélye ellenem. Végén pedig egy bőrdíszműves-szakács-minőség ellenőr jelenleg munkanélkül, ő jófejnek tünt, csak nem bírta 1 centinél jobban kinyitni a száját. Lényegében kedves barátságos emberek voltak, szóval ha valamelyikük olvassa ezt, mindent csak jó értelemben vegyen 🙂

Ezután kaptunk egy több oldalas kérdőívet, mely elején személyes kérdések voltak, nyertünk e már valamit, volt e valami meglepő az életünkben, legjobb pillanat, stb…
Tekintve hogy majdnem mindegyikhez történetet kértek, nem igazán volt időnk kitölteni 2 perc alatt, többet nem hagytak. Majd a végén pedig egy 20 kérdéses aránylag keménynek mondható műveltségi teszt következett. Ami után a 6ból 3an maradtunk, a fiatal anyuka, tájfutó és én. Azt mondták majd értesítenek hogy az egybe kerültünk e be vagy csak a 100ba.

Budapesti közlekedés rulez

Míg erre az információra vártam, visszamentem nővérem lakására. Volt térképem és így mentem busz, villamos, hév. Hogy milyen egyszerű a budapesti közlekedés térképpel a kbkv_jegy.pngézben az valami bámulatos 🙂 Az is bámulatos volt ahogy az emberek néztek amikor a hév-en kilyukkasztottam a jegyem. Senki nem mondta hogy nem kell. A buszon meg villamoson nem is tudtam. Mindenesetre élveztem az utat, szerintem Budapest elég jó helyet foglalhat el a világban a tömegközlekedtetésében.

Eredménhirdetés

Este miután apukám megjött a parlamentből, hogy ő hogy került oda, az megint egy másik történet, kaptam a telefont már hogy csak a 100ba vettek be. Viszont elolvasva a játékszabályokat úgy érzem ott nagyobb esélyem lesz nyerni és ha sokáig jól válaszolok, akkor is benne lehetek a tv-ben. Február 27 felvétel, egyből 5 adás. Kicsit hosszú lett, de ilyen az élet.

Reklámok