Sok minden történik a hétvégén. Fonogramtól az Oscar-ig az 1 a 100 ellen-en keresztül.

I versus C

Tegnap láthattuk este 7 óra tájban azt a vetélkedőt melynek én is szereplője leszek. szazellen.JPGIzgalmas játék enyhe szadista és némi idegesítő beütéssel. Szerencsétlen 100 játékosból jó néhány végig izgulva a tippeket eljut a legjobbak közé, majd a játékos fogja magát és kiszáll, a 100ból pedig mindenki hoppon marad, vagy éppen 28 jó válasz után kiszúrják a szemüket 18 ezer forinttal, ami mondjuk már jó mert egy havi utazási és kolesz költségem, de az egynek mindenképpen könnyebb. Közben pedig minden kérdés után idegesitő ordibálás van hogy falka falka falka. Sváby magát adja egy lightosabb stílusban, de eddig se a Gundival se a Vízy -vel nincs egy szinten akik hasonló müsort vezettek. Ezek az első benyomások, a kérdések eddig nem voltak nehezek, de könnyen becsúszhat mindig amit elrontok, pl hogy a kefét összekeverem a söprűvel a curlingben, vagy hogy eddig az is kimaradt az életemből hogy Mátyásék kútjából bor folyt. köv.

Fonogram

Az egyik legkellemesebb meglepetés volt a müsorok közt, az MTV1 által közvetített Fonogram díjátadó gála. Kicsi ország, kicsi grammyje. Habár ha a közönséget néztük, néha úglogo.gify tünhetett mint egy IHM paródia, de nem, ezek tényleg így öltözköndek:) Legalább van valami szín a zenei világunkban. 15+1 kategóriában verseny és győztes hirdetés. Azért volt kicsit meglepetés ez a müsor , mert olyanok nyertek akiket mindenki szeret, aki ismeri őket, viszont a rádiók nem játszák és a fellépők is közül volt egynéhány olyan. Többek közt fellépett a Magna Cum Laude, Quimby, Moby Dick, Lukács Laci a TCS-ből egy szál gitárral, de a Cotton Club Singers és Charlie is helyet kapott a fellépők közt. Na ők igazi zenészek és azt csinálják , amit szeretnek és nem azt amit a közönség szeretne, a közönség csak kapó rájuk.

A külföldi díjazottak közül akik nyertek, mindegyikük szépen megköszönte a díjat egy levélben, érdekes módon mindenki ugyanazt írta hogy örülnek hogy ők nyertek és ölelik csókolják a magyar rajongókat. Külföldről többek közt olyanok nyertek mint az RHCP – na ja van valami amit ők nem nyernek meg? My Chemical Romance vagy az Outkast. Haziak közül pedig Ákos – mily meglepő, Black Out, Magna Cum Laude vagy éppen Babos Gyula. Lényeg hogy nagyon jó zenék voltak. Élvezhető müsor volt. A többi infót megtalálod a http://www.fonogram.hu lapon.

Oscar-gála

Ma éjjel kezdődik a 79. Oscar gála ebben az egyik legérdekesebb dolog, hogy a következő a 8academyaward.jpg0. lesz. A másik érdekes dolog pedig a 2 magyar jelölt Zsigmond Vilmos, aki lényegében végig fényképezte az összes karácsonykor adott amerikai filmet. A másik pedig M. Tóth Géza a Maestro -val , akit már a Sony is megkeresett az animációja után, Olyanokkal verseng mint pl Disney gyufaárus kislánya itt vagy a jégkorszak motkányával a No Time for Nuts című szerzeményben, a danish poet itt, Pixar lifted -je Itt

Ma este 2től élőben lehet látni egy rakat csatornán, többek közt az RTL-Klubon.

Reklámok