Még régebben, megfogadtam, hogy ide nem írok, nagyon kritikus hangvételű írásokat, se politikaiakat. Mert aki idejön az legyen vidám és érezze jól magát 🙂 Viszont emellett most valahogy nem tudok elmenni. A magyarokról beszélek.

A magyarok egyrésze olyan , mint egy elkényeztett nyafogós kisgyerek. Akiért a szülők bármit megtennének, de ha beledögölnek is csak a 2. legnagyobb tortát tudják neki szállítani szeretettel. Erre a gyerek megsértődik és szembe dobja őket.

Kemény Dénes Eddig, nagyrészt bíztam az új generációban, de amit műveltek az utobbi hetekben az számomra érthetlen. Elöszőr amikor elvesztettük a döntőben a vizilabda vb-t, akkor csomóan mondták, hogy ezt, meg azt kellene kirúgni meg hogy mindenki el van szállva. A játékosok meg ott sírtak a medence szélén csak mert hiába voltunk fölényben az egész sporteseményen és vertük hülyére a világot, a döntőben a hosszabításban nem mi dobtuk be a döntő gólt. Évek óta, időt és energiát nem kímélve edzettek és készültek, hogy maguknak és ezen szurkolóiknak örömet szerezzenek. Sajnos a horvátok jobbak voltak.

Megpályáztuk az EB rendezési jogát. Bekerültünk a legjobb 3 pályázó közé. Szintén időt és meszoly.jpgenergiát nem kímélve güriztek érte a delegációnk tagjai. Egy botrányos, nagy valószínüséggel korrupt, mocskos eredmény született. Kihozták győztesnek a legkevésbé és legfantáziátlanabb eredményt. A delegáció tagjai majdnem elsírták magukat, itthon pedig mi fogadja őket? Hogy rendezzenek gombfoci eb-t, kifütyülés, gúny stb…

Mindkét történet arról szól, hogy valakik megpróbáltak valami nagyot tenni Magyarországgal. Örömet szerezni a magyaroknak. A magyarok pedig a földön fekvő embereket elkezdték rugdosni. Sok helyen bíztatni szokták őket.

Úszó VB után az jutott eszembe, hogy nemár, nem mi nyertünk. 😦 Következő gondolat, de nem baj majd Pekingben az olimpián szétverünk mindenkit. Az EB pályázatnál pedig az, hogy ez így igazságtalan volt, mind a magyar-horvát mind az olasz taggal szemben és sajnáltam Gyárfásékat. A legrosszabb az egészben, hogy olyanok hözöngenek, akik soha semmit nem tettek még Magyarország felemelkedésért. Mindig pesszimisták és egy mosolyt nem tudnak elereszteni sose. Mit tegyek hogy Magyarország egy mosolygós vidám ország legyen? Valaki mondja meg!

Egy szimpatikus hozzászólást viszont találtam. Ami arról szólt, hogy Németh, Filkor és a többiek menjenek és nyerjék meg 2012-ben az EB-t, látta őket játszani Luxemburgban és tudja hogy képesek rá. Szerintem így kéne hozzáállni. Mészölynek meg Keménynek azt üzenem, soha ne adják fel, akik támogatják őket azok csendben vannak mert nem hőzöngenek, de higgyék el hogy sok támogató van.

Reklámok