Hogy miért van ez? Hogy mindig ez a sok miért, miért? Hát hogy miért? Jó kérdés! Helyzetem a következő, éppenséggel nemtudok aludni, egy hülye álom is felébresztett, no persze párkapcsolati és nem tudtam aludni, hát gondoltam elütöm értelmesen az időt. Miért kell a sok hazugság? Miért? Mondják meg nyíltan emberek akkor baxa meg hogy mit akarnak a másiktól. Nincs is rosszabb úgy élni hogy bizonytalanságban, hogy most akkor mi van? Kérdezed magadtól. Hogy most akkor hanyadán is állunk? Hát ez igazán jó dolog, mondhatni, most pl. még aludni sem tudok, ahogy említettem és ez talán rosszabb lesz már csak? Nos remélem nem, mert a suliba sok energiát kéne belefektetni, de így nem fog menni. Szóval miért ez a téma? Mert ez a két szó kering a fejemben, ez a két mocskos szó, ha már ezen gondolkozol, akkor ott már rég nem oké semmi sem. De te mindig a rózsaszín felhőre fogod, hát elég már! Fejezd be! Csak áltatod magad. Ahogy egy férfi szájából hangzottak eme szavak: ” ő mint férfi a nyakát odateszi, hogy akármilyen tökély vagy bármilyen, nő és férfi kapcsolatban ha házasságá vagy bármilyen, gyerekek…stb a férfi tuti félre-félre kúr, a nők is, olyan nincs, hogy egy életen át, csak egy a különbség férfi és nő között: hogy a férfi megcsinálja a hüleségét, és hazamegy, normálisan él a családjával, a nő pedig hazamegy és már pakol, vál, szakít, hogy akivel megcsalta, már újabb párkapcsolatban gondolkozik.”

Vajon miért mondja épp ezt egy férfi. No jó a kivétel erősíti a szabályt, de ez most általánosságban van véve. Miért van ez? Mindenki élhetne boldogan, de nem, az ember gyarló, és SOHASEM VÁLTOZIK MEG! Ez tuti biztos, ha egyszer már valakit megismersz valójában hogy milyen, az már megváltozni soha nem fog, maximum csiszolódik az igényeidhez, de MEGVÁLTOZNI SOHA! Hogy ez is miért van? Talán csak azok tudják megmondani, akik “ilyenek”, de azok meg akik ilyenek nem fogják bevallani, mert hát ők, ah, hát ez nem is igaz róluk. Na persze, csak már kezd elegem lenni, de sebaj, az idő talán megold mindent, csak nemtudom hogy most mi is van. Lehet az lenne a legjobb, eltűnni a jó büdös fenébe és nem tudni semmit sem róla! Mert már elegem van!

Bocs a kitöréseimért, de jelenleg ezek dúlnak bennem! Aztán hogy nektek mi a véleményetek e téren, hát nyugodtan commenteljétek!

Jó lenne elfelejteni dolgokat!
35099.jpg
De nem megy! Nem egyszerú sajnos!
Reklámok