Már több Sci-fi is feldolgozta a témát, miszerint az ember csak azt hiszi, hogy létezik és igazából kívülről van írányitva. Ezekután belegondolhatunk, az ember felépítésébe, sejtekből, idegrendszerből és egyéb kémiai, fizikai kitöltő elemekből áll. Amik meghatározott szabályok szerint viselkednek. Még a DNS meg a gének is, különböző kémiai elemekből állnak. Aminek következtében, a gondolataink, a döntéseink az egonk szintén előre meg van határozva, be van programozva a természet mátrixába.

matrix.jpgHa valaki eldönti, hogy mostantól megváltozik és szorgosabb lesz, vagy kedvesebb akkor az már előre le volt fektetve, az atomok szabálya szerint. A természet igazából egy gigantikus szerepjátékot játszik velünk. Még azt is megengedte hogy erre rájöjjek és leírjam, de vajon miért? Ha a természetből vagyunk, akkor nem is mi romboljuk a Földet hanem ő. Ma pedig azt is olvastam, hogy a Mars hasonló mértékben melegszik mint a Föld. Na jó, azért a Marsnak nincs olyan légköre, mint a Földnek. Mit ér az ember, ha a sorsa atomokba van kódolva?

Vagy van valami itt , amit nem tudunk? Avagy a tudatlanság a boldogság kulcsa? Megkérem a természetet, hogy írányitsa ide az olvasókat, és késztesse őket kommentezésre ezzel kapcsolatban.

Ui: Ez még senkit, nem ment fel, semmi alól!!!

Reklámok