Milyen érzés mikor tombolsz olyan mérges, haragos vagy? A lelked majd felrobban, és sokszor a könnyeiddel enyhíted a lelkeden esett fekete foltokat. Nem is tudom mi ilyenkor a legjobb megoldás. Magadbafojtani az biztosan nem jó, mert akkor a szervezeted kikészül és hamar megőszülsz, a sejtjeid saját magukat “felfalják”. Kb. olyan érzés mint mikor hatalmas stressz uralkodik rajtad de ez még annyival több hogy majd felrobbansz!

Áh…az élet egy rakás. Mikor lesz már minden oké? Tudom most olyat kérek, ami talán soha sem valósul meg, mert nincs zökkenőmentes élet. De miért nincs? Mi magunk vagyunk az okozói, akkor talán át is tudjuk hidalni ezeket a problémákat, de ha egyet talán megoldunk, ott a következő milliónyi probléma ami körülveszi az életünk.

Hmm…tombolsz, az idegeid kivannak. Itt meg kell találni az akadályt, és átugrani, kikerülni de megoldani lenne a legjobb. Ez sokszor nehéz, sőt mindig nehéz. Bár ne lenne efféle rossz tulajdonság, hogy haragudni valakire, mert ez sokminden rosszat vonz magához. Remélem megoldódik és seggencsúszva megyünk a nyárba problémák nélkül! Ezt kívánom nektek is!

Reklámok