Habár informatikus, vagyok vagy leszek vagy ilyesmi és azt is tudom hogy a processzor milyen típusú áramkörökből épül fel, melyik mire való stb. A kamerákhoz nem értek. Elmentünk hát kamerát venni, gyorsan hirtelen a fehérvári Media Markt-ba, közbe átugrottunk Metróba is. Metróban drágább , kevésbé jó kamerák voltak, ilyen 100 ezer fölötti raktár maradványok. Ezért vissza MM -be.

A tanulsága a történetnek, a kiszolgálás lesz. Volt egy férfi, akit kérdeztünk a kameráról, elmondta miért jó a DV-s és miért jó a DVD-s. Kérdeztem 100on belül melyiket ajánlaná, azt mondta, hogy talán ezt , vagy ezt vagy ezt. Tudni kell hogy kb 5 volt 100on alul, abból 3ra rámutatott. Elmondta azt is hogy Firewire és USB kábel kell, ha számítógépre veszünk, de mondta hogy USB-t adnak.

Majd kicsit később visszatértünk, akkor egy kis hölgy adott útba igazítást, aki elmondta, mi van a dobozban, USB nincs. A kábel melyik vége hova való, melyik az aksi és amikor takarék aksit akartunk venni, elmondta hogy miért nem éri meg, tehát igazából lebeszélt arról hogy fölöslegesen költsünk 17 ezer forintot. Igen, ennyi egy kamera aksija. Mondta, hogyan érdemes tölteni, meg hogy bárhol tudunk, ezért is felesleges, megmutatta a Firewire kártyát és a körmei piros feketére voltak festve, talán jelezve, hogy ő szereti a munkáját.

Az érdeksség ugye az.  Hogy míg a férfi eladta volna nekünk a fél boltot, addig a nő emberbarátilag viselkedett. Nagyon köszönjük neki 🙂

Reklámok