Thank you for Finnland, thank you for Europe! 🙂

Írhatnék negatívumokat és lehúzhatnám a fesztivált, dehát én nem vagyok index.hu csak egy sima blogger, aki szereti ha valami pozítiv is történik a mai világban. Na ez szerintem az volt.

Pl: Néhány éve még nem gondoltam volna, hogy oroszoknak, moldávoknak vagy éppen a franciáknak tudnék szurkolni. Mert ugye a történelem, meg a sztereotipiák stb.. Most pedig ez történt. Mert az ő zenéiket találtam a legjobbnak. Sokan mások is. Az oroszoknál 3 énekesnő döngette lendületes énekével az egész helyszínt. A franciák rózsaszínben zenéltek és olyan idióták voltak, hogy az már kedvelni való volt. A Moldáv énekesnő pedig eléggé rockos hangzás világú számot adott elő. Szóval fantasztikus volt lényegében mindenki.

A legjobb az egészben, hogy végig kapcsolgatták Európa fővárosait, ahol a háttérben, rendezett kiváligott utcák voltak. Rendesen angolul beszélő barátságos mosolygos riporterek. Nincs már akkora különbség Vilnius és Madrid között, mint régen lehetett. Az embereknek se az volt a fontos hogy mi történt a másik nemzettel a múltban, hanem hogy mindenki jól érezze magát, hogy mindenki bulizzon egy jót. Nekem ez a fajta összefogás és tolerancia tetszett benne.

logoofficial3bj3ql6.jpg

Persze a zenék is jók voltak 🙂 Meg az egyik müsorvezető aki kb úgy nézett és viselkedett mint egy finn barbi, tudni kell a finn barbik azért különlegesek, mert hiába rózsaszín van stílusuk és bátorságuk több tízezres tömeg előtt, örömódát dudolászni 🙂

Az egyik legnagyobb szám az az Apocalypti

ca előadása volt, artistákkal és különleges showelemekkel karöltve. Rúzsa Magdi a 9. lett, amivel elérte hogy nem kell jövőre selejtezőt játszanunk, simán döntősek vagyunk. Köszönjük neki és gratulálunk! Köszönjük még az országoknak akik ránk szavaztak és kö

szönjük a finn tesóknak, hogy egy ilyen izgalmas, élvezhető és szép fesztivállal ajánd

ékozták meg Európát. A következő Belgrádban lesz, ugyanis Szerbia jött ki győztesnek! Nekik is gratulálunk. Izgalommal várjuk a következőt.

Talán túl fényezem? Ha igen, akkor olvassátok el, mit írnak a nagyobb portálok, biztos nem ezt!